Diensten

GJ Fabrics BV is een begrip onder standbouwers. U kent ons en wij kennen u. Samen met u werken wij aan het opbouwen en inrichten van stands voor nationale- en internationale beursevenementen.

Onze activiteiten zijn te verdelen in drie diensten:

Stofferen

Of het nu gaat om een enkele stand of om het bespannen van alle wanden en plafonds op een beurs: wij doen het. Kennis, ervaring en vakmanschap staan garant voor het best denkbare resultaat. Problemen bestaan niet, oplossingen wel. Nemen wij een klus aan dan komt het voor elkaar. Daar kunt u op rekenen.

Een aantal jaar geleden hebben wij in samenwerking met onze producent Stretchflanel ontwikkeld. Hiermee garanderen wij een naadloze en permanent strakke bespanning.

Wij zijn wereldwijd de enige leverancier van dit Stretchflanel waarmee we wanden van 350cm hoog dus naadloos kunnen bespannen!

Entree-TEFAF

Entree TEFAF in Maastricht

Printen

GJ Fabrics BV produceert en monteert prints in alle mogelijke maten en materialen. In ons eigen naaiatelier maken wij de stoffen gebruiksklaar voor onze afnemers.
Onze toegevoegde waarde is dat wij de stoffen ook zelf kunnen monteren. Daar is ervaring en vakkennis voor nodig die lang niet iedereen bezit. Doordat wij een totaalpakket kunnen aanbieden leidt dit tot het beste en meest onderscheidende eindresultaat.

Intertraffic-2014

Intertraffic in Amsterdam RAI

Flex-Plain®

Klik hier voor meer informatie over Flex-Plain